Який реприманд несподіваний!..

Поділитися
Уповноважений представник депутатської групи «Центр» Василь Гаврилюк не виключає можливості вин...

Уповноважений представник депутатської групи «Центр» Василь Гаврилюк не виключає можливості винесення у парламент питання про висловлення недовіри генеральному прокуророві Геннадію Васильєву і про можливу відставку уряду Віктора Януковича.

В інтерв’ю журналістам у п’ятницю він нагадав, що 14 вересня в Раді відбудеться День уряду, на якому розглядатиметься робота правоохоронної системи України.

«Я переконаний, що буде винесено ряд проектів постанов, де ставитиметься питання про висловлення недовіри генеральному прокурору», — вважає депутат, водночас зазначаючи, що потрібно «почекати і подивитися, як перебігатиме цей процес», і як домовлятимуться ті чи інші групи та фракції щодо цього питання.

Відповідаючи на запитання журналістів про те, що буде з нинішнім Кабінетом міністрів, що формувався на принципах участі в ньому представників від фракцій парламентської більшості, В.Гаврилюк сказав: «Є такий варіант, що можуть відправити у відставку — коаліції немає». «Немає більшості — немає і коаліцій», — наголосив він.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі