День міліції в Росії відзначають востаннє

Поділитися
Російські правоохоронці у середу, 10 листопада, востаннє відзначають своє професійне свято як День міліції. Вже у наступному році буде створена поліція - відповідний законопроект внесений на розгляд Держдуми РФ. Планується, що документ почне діяти з 1 березня, однак чи стане ця дата професійним святом нової служби - поки невідомо.
Російські правоохоронці у середу, 10 листопада, востаннє відзначають своє професійне свято як День міліції. Вже у наступному році буде створена поліція - відповідний законопроект внесений на розгляд Держдуми РФ. Планується, що документ почне діяти з 1 березня, однак чи стане ця дата професійним святом нової служби - поки невідомо.«День міліції - це державне свято, яке засновується указом глави держави, - пояснили у МВС Росії. - Цього року, дійсно, День міліції святкується востаннє, а у внутрішніх відомчих документах свято вже змінило назву на Професійне свято МВС Росії». «Але ця назва, звичайно ж, неофіційна, - підкреслили у міністерстві. - Як точно буде називатися професійне свято поліцейських, і коли воно буде відзначатися, поки невідомо». За традицією, на День міліції весь особовий склад органів внутрішніх справ вийде на службу у білих сорочках і парадних кителях, але вихідний у цей день для винуватців торжества не передбачений. Як зазвичай, переважна більшість співробітників МВС Росії зустрінуть свято на роботі. Першим своїх підлеглих привітав голова МВС Росії Рашид Нургалієв. Своє професійне свято російські правоохоронці відзначають із 1962 року - саме тоді було видано указ про введення державного свята - Дня міліції.

За матеріалами Вести.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі