Apple представить три версії iPad-2

Поділитися
У 2011 році Apple представить три версії iPad 2, які будуть відрізнятися різними комбінаціями стандартів бездротового зв'язку Wi-Fi, UMTS і CDMA.
У 2011 році Apple представить три версії iPad 2, які будуть відрізнятися різними комбінаціями стандартів бездротового зв'язку Wi-Fi, UMTS і CDMA.Масове виробництво пристроїв почнеться у другій половині січня і в той же місяць Apple буде у змозі відвантажити 500-530 тисяч одиниць апаратів з відношенням поставок моделей Wi-Fi, UMTS і CDMA відповідно 3:4:3. Джерела вказують на те, що сьогодні близько 60-65% поставок iPad припадає на моделі з підтримкою 3G. Це означає, що споживачі віддають перевагу моделям, які у змозі весь час підтримувати інтернет-з'єднання. Тому Apple націлена на більш щільну взаємодію зі стільниковими операторами, пропонуючи розширені бездротові можливості в iPad 2. Також повідомляється, що Apple працює над посиленням антивідблиску і брудовідштовхуючих властивостей екрана iPad 2, щоб ефективніше конкурувати з Kindle, залучаючи більше покупців. Втім, Digitimes не говорить, які саме технології збирається застосовувати Apple для покращення екрану свого наступного планшета. У поточному році Apple повинна здійснити поставки близько 16 мільйонів планшетів, при цьому близько 2-3 млн пристроїв залишиться в запасах на наступний рік. Apple збирається припинити виробництво iPad у січні і запустити iPad 2 у кінці першого або на початку другого кварталу. До виходу iPad 2 на ринок попит на iPad буде забезпечуватися запасами. Що ж стосується iPad 2, то Digitimes, посилаючись на свої джерела, повідомляє, що за прогнозами у 2011 році Apple повинна здійснити поставки 40 млн нових планшетів, зайнявши 65-75% світового ринку цих пристроїв.

За матеріалами Cnews

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі