ГПУ: Екс-голови Держказначейства Тетяни Слюз в Україні немає

Поділитися
© serc.carleton.edu
У Генеральній прокуратурі України стверджують, що екс-глава Державного казначейства Тетяна Слюз знаходиться за кордоном.
У Генеральній прокуратурі України стверджують, що екс-глава Державного казначейства Тетяна Слюз знаходиться за кордоном.«Те, що її в Україні немає, - це точно», - сказав начальник Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури Олександр Каліфіцький на прес-конференції у середу в Києві. Нагадаємо, 24 грудня Генеральна прокуратура України оголосила в розшук екс-голову Державного казначейства Тетяну Слюз, причетну до нецільового використання коштів, виділених в рамках Кіотського протоколу. 20 грудня Генпрокуратура пред'явила екс-прем'єру Тимошенко звинувачення в тому, що вона на посаді прем'єр-міністра, «діючи умисно, з особистих інтересів», прийняла рішення «про використання частини коштів, що надійшли від продажу квот на викиди парникових газів і мали цільове призначення, на покриття витрат держбюджету Україні, перш за все зобов'язань з виплати пенсій». З Тимошенко взято підписку про невиїзд. За інформацією Кабінету міністрів, виконання доручення Тимошенко про конвертацію в національну валюту коштів, виділених у рамках Кіотського протоколу, призвело до збитків державного бюджету на суму майже 1 мільйон гривень.

За матеріалами РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі