ЗМІ: Фігурант справи проти команди Тимошенко намагався втекти до Чехії

Поділитися
До Чехії намагався виїхати директор фірми "ІСС Україна", через яку уряд Тимошенко закуповував санітарні автомобілі за завищеними цінами. Про це пише 25 січня газета "Дело".
Директора фірми затримали в неділю 16 січня о 20:00 по дорозі в аеропорт. На цей вечір у нього був заброньований авіаквиток до Праги.
При цьому, квиток був узятий лише в один кінець, що, на думку журналістів видання, може вказувати на те, що директор "ІСС Україна" не планував повертатися назад в Україну.
Газета повідомляє, що за поставку державі 27 санітарних автомобілів за дуже завищеною ціною проти нього було порушено кримінальну справу за статтею 191 УК ч. 5, яка передбачає термін ув'язнення від 7 до 12 років.
Постанову про порушення кримінальної справи було видано слідчим МВС у січні, хоча історія скандальної закупівлі санітарних автомобілів, яка була частково предметом розслідування іноземних аудиторів, що вивчали діяльність уряду Тимошенко, бере початок у 2006 році.
За рішенням суду 19 січня директор компанії "ІСС Україна" громадянинові Хорватії було обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.
За матеріалами: Дело
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі