В GRECO називають прикрим кроком скасування антикорупційного пакету законів

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Голова GRECO Драго Кос вважає, що скасування в Україні антикорупційного пакету законів може свідчити про важливий і прикрий крок української влади у неправильному напрямку. Про це він заявив в інтерв’ю «Дзеркалу тижня. Україна».

«Скасування пакету та ліквідація Бюро з питань антикорупційної політики можуть свідчити про важливий і прикрий крок у неправильному напрямку - якщо найближчим часом не буде знайдено кращого виходу з ситуації із законами та Бюро. Але час швидко спливає…», - сказав він.

Кос нагадав, що у звіті про виконання Україною рекомендацій, затвердженому в травні 2009 року, GRECOвизнала створення Бюро з питань антикорупційної політики свідченням того, що Україна «відкрита для розвитку і впровадження реальної антикорупційної політики». Крім того, міжнародні експерти відзначили: прийняття так званого антикорупційного пакету є важливим кроком у правильному напрямку. «Це була остання інформація, яку GRECO отримала від України», - налогосив голова GRECO.

Детальніше читайте в матеріалі Юрія Бутусова «Антикорупційний дефолт» в свіжому номері «Дзеркала тижня. Україна».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі