Пенсійна реформа допоможе українській владі уникнути долі арабських диктаторів

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Ситуація, що склалася в Єгипті та Тунісі, може повторитися в будь-якій країні, яка не приділяє увагу здійсненню реформ. Таку думку висловив народний депутат України від Партії регіонів Іван Попеску.
«Така ситуація може бути в довгостроковій або короткостроковій перспективі будь-якої країни, яка протягом багатьох років не приділяє належної уваги реформуванню свого суспільства, реформування політичної системи, соціальних програм - наприклад, тієї ж самої пенсійної системи», - зазначив політик.
Попеску переконаний, що влада повинна думати про проведення реформ, а не про рейтинги. «Для того щоб цього не сталося, необхідно, щоб будь-яка сила, яка приходить до влади, не думала про рейтинги, а думала про те, як реформувати суспільство з тією метою, щоб запобігти тим ризикам, які можуть виникнути в майбутньому», - підкреслив парламентарій.
За його словами, в Україні немає передумов для такої ситуації, яка склалася в Єгипті та Тунісі, але для того, щоб цього не сталося, треба застосовувати ті дії, які не змогла зробити попередня влада. «Партія регіонів і президент Віктор Янукович приділяють особливу увагу проведенню реформ в Україні. Ми розставили всі акценти у внутрішній і зовнішній політиці Україна, взяли податкове законодавство, прийняли закон про судоустрій», - сказав він.
«А наразі працюємо над Кримінально-процесуальним кодексом», - повідомив хорошу новину депутат.
За матеріалами сайту Партії регіонів
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі