ЗМІ: Джамала відмовилася брати участь у переголосуванні на "Євробачення"

Поділитися
© Matteopoli, flickr.com
Українська виконавиця Джамала відмовилася брати участь e переголосуванні за фіналістів національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення". Про це пише газета "Сегодня".
" прийняла непросте для себе рішення - не брати участі в жодних показових "розборках", недоголосуваннях, єдина мета яких - заробити ще трохи грошей на ажіотажі навколо "Євробаченняя", - говориться у відкритому листі співачки.
Вона зазначила, що не шкодує про те, що брала участь у національному відбірковому турі на "Євробачення - 2011". "Я щаслива, що за мене проголосували втричі більше людей, ніж за артиста, якому присудили перше місце... Для мене ваша довіра - це найголовніше. Я не хочу мати нічого спільного з маніпуляціями, корупцією і амбіціями окремих особистостей, хоч би чиїми інтересами вони прикривалися", - заявила Джамала.
Співачка зазначає, що "люди, які намагаються провернути це, зроблять усе, щоб довести свою правоту і у черговий раз принизити мене та інших артистів". " Я розумію, що в них немає іншого виходу. Навіть якщо їм доведеться визнати, що люди проголосували за мене, вони зроблять усе, щоб вилити на мене потоки бруду й переконати всіх, що переголосування робилося спеціально "під Джамалу"", - говориться в листі.
Як повідомлялося, 28 лютого, прес-служба Першого національного заявила, що 3 березня на телеканалі відбудеться переголосування за трьох фіналістів національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення".
Раніше того ж дня заступник глави адміністрації президента Ганна Герман заявила, що має намір створити комісію для перевірки відбору кандидатури від України на Євробачення.
Нагадаємо, до цього представники Першого національного заявляли, що на конкурсі з відбору кандидатури від України на "Євробачення" перемогла співачка Міка Ньютон.
За матеріалами: Сегодня
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі