Стів Джобс презентував нове покоління iPad

Поділитися
У середу, 2 березня, компанія Apple представила нову модель свого планшета iPad. Головною подією заходу стала поява на сцені виконавчого директора Apple Стіва Джобса, який відійшов від управління компанією за станом здоров'я в середині січня 2011 року.
iPad 2 буде тонше попередника - товщина пристрою складе 8,8 міліметра. Обчислювальні потужності нового планшета, за заявами Apple, будуть удвічі вищі, ніж в оригінального iPad, а при роботі з графікою iPad 2 буде в 9 разів швидше моделі 2010 року. Новий iPad буде працювати під керуванням двоядерного процесора A5.
iPad 2 обладнаний двома камерами, за допомогою яких можна робити фотографії і записувати відео, а також влаштовувати відеоконференції, причому провести відеочат можна як з іншим користувачем iPad 2, так і з власниками комп'ютерів Mac і телефонів iPhone.
Новий планшет від Apple також зможе редагувати відео - до запуску пристрою в електронному магазині AppStore з'явиться додаток iMovie. Крім того, Apple випустить власний музичний редактор Garage Band для iPad 2. Програма буде повністю сумісна з файлами band, що створені на комп'ютерах Macintosh.
iPad 2 надійде в продаж на території США 11 березня за ціною від 499 доларів. 25 березня відбудеться запуск планшета в 26 країнах, у тому числі в Європі.
Продажі першого покоління iPad стартували в США в квітні 2010 року. У США він продається за ціною від 499 до 829 доларів. В Україні ціна пристрою, в залежності від моделі, варіюється від 5300 гривень до 8800 гривень. З квітня по всьому світу було продано більше 14,8 мільйона iPad. Це зробило пристрій Apple найпопулярнішим планшетом на ринку.
За матеріалами: Лента.ру
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі