Розпочався весняний призов на військову службу

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
В ході цьогорічної весняної призовної кампанії до лав Збройних Сил та інших військових формувань України буде призвано 26,1 тисяч осіб, що на 600 чоловік менше ніж восени минулого року.

З них до лав Збройних Сил України буде призвано 20 тисяч осіб, до Внутрішніх військ МВС України – 5,1 тис. осіб та Державної спеціальної служби транспорту – 1 тис. осіб.

Відповідний наказ №153 «Про звільнення в запас військовослужбовців та черговий призов на строкову військову службу в квітні-травні 2011 року» підписав міністр оборони України Михайло Єжель.

У квітні-травні 2011 року на строкову військову службу призиватимуться громадяни України чоловічої статі 1986-1993 років народження, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 18 років і які не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу або втратили його.

На проведення призовної кампанії «Весна-2011» з держбюджету заплановано виділити 1,683 млн. грн.

Крім того, у відповідності до наказу, у квітні-травні цього року передбачається звільнити в запас з лав Збройних Сил України солдатів і матросів, сержантів і старшин, призваних у квітні-травні 2010 року, а також матросів і старшин кораблів, суден і берегових частин бойового забезпечення Військово-Морських Сил Збройних Сил України, призваних у жовтні-листопаді 2009 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі