"Баварія" більше не зацікавлена у трансфері бразильського захисника "Шахтаря" - ЗМІ

Поділитися
"Баварія" більше не зацікавлена у трансфері бразильського захисника "Шахтаря" - ЗМІ Контракт Додо з "Шахтарем" діє до 30 червня 2022-го року © ФК Шахтер
Додо продовжить виступати за донецький клуб.

Мюнхенській "Баварії" більше не цікавий захисник донецького "Шахтаря" Додо, повідомив німецький журналіст Крістіан Фальк.

Журналіст запевняє, що мюнхенці не розглядають варіант з підписанням 21-річного бразильця в літнє трансферне вікно. Про це він написав у Twitter.

Також французька преса спростувала інтерес до Додо і з боку ПСЖ. Чутки про зацікавленість паризького клубу до будь-якого гравця є тільки іграми агентів, які намагаються таким чином збільшити вартість своїх клієнтів. Про це повідомляє Le Parisien.

Нагадаємо, Додо підписав з "гірниками" п'ятирічний контракт у грудні 2017 року. За даними ЗМІ, донеччани заплатили за нього "Курітібі" 2 мільйони євро, а також зобов'язалися виплатити частину суми, яку виручать з наступного трансферу футболіста. У поточному сезоні бразилець зіграв 28 матчів, в яких забив 2 голи і віддав 5 результативних передач.

Читайте також: Американська докторка розвінчала кілька міфів про новий коронавірус

Раніше повідомлялося про те, що "Фенербахче" зробив "Шахтарю" пропозицію по українському футболісту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі