"Бенфіка" – "Шахтар": ключові моменти матчу

Поділитися
"Бенфіка" – "Шахтар": ключові моменти матчу "Шахтар" може пробитися в 1/8 фіналу Ліги Європи © ФК Шахтер
Донеччани проведуть матч.

У четвер, 27 лютого, в Лісабоні в рамках матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи зустрінуться португальська "Бенфіка" і донецький "Шахтар".

У першому матчі в Харкові "Шахтар" обіграв "Бенфіку" з рахунком 2:1 завдяки голам Алана Патріка і Віктора Коваленко і став невеликим фаворитом у протистоянні.

Букмекери також вважають "Шахтар" фаворитом на прохід у наступний етап. Коефіцієнт на те, що в 1/8 фіналу пройдуть "гірники" - 1,75, тоді як на "Бенфіку" - 2,15.

"Шахтарю" щоб потрапити у наступний раунд евркоубкового турніру потрібно не програти "Бенфіці" на виїзді, або привезти з Лісабона мінімальну результативну поразку, починаючи від 3:2.

Зазначимо, що донеччани вже проводили матч проти "Бенфіки" на "Ештадіу да Луж". У жовтні 2007 року в рамках матчу групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" мінімально здолав господарів, а єдиний гол на свій рахунок записав Жадсон.

"Бенфіка" виграла чотири і програла два з шести домашніх єврокубкових матчів проти українських клубів, а у "Шахтаря" п'ять перемог у дев'яти матчах проти португальців.

"Бенфіка" святкувала успіх у всіх трьох поєдинках плей-офф з українськими командами, а "гірники" в трьох поєдинках плей-офф проти португальців двічі проходили далі.

"Бенфіка" – "Шахтар"

Початок матчу – о 22:00

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі