"Брюгге" і "Шахтар" домовилися про продовження оренди українського захисника

Поділитися
"Брюгге" і "Шахтар" домовилися про продовження оренди українського захисника "Брюгге" пізніше зможе викупити Соболя © twitter.com
Едуард Соболь залишиться в Бельгії.

Український захисник Едуард Соболь проведе ще один сезон в "Брюгге" на правах оренди, повідомляє прес-служба донецького "Шахтаря".

Офіційний сайт "Брюгге" уточнює, що після закінчення орендного терміну, Соболь може залишитися в клубі, підписавши з ним повноцінний контракт. Цей момент був узгоджений керівництвами обох клубів.

Нагадаємо, 25-річний українець виступає за брюссельцев на правах оренди з "Шахтаря" з літа минулого року. До цього він грав в оренді за донецький "Металург", "Металіст", "Зорю", "Славію" і "Яблонець".

Соболь в нинішньому сезоні зіграв у 36 поєдинках за "Брюгге" у всіх турнірах. Також він взяв участь у чотирьох матчах збірної України, що відбулися у минулому році.

У середині травня сезон в Бельгії був достроково завершений через пандемію коонавируса, а лідирувавший з відривом у 15 очок "Брюгге" був визнаний чемпіоном.

Читайте також: Захисник "Шахтаря" пропустить три місяці через травму

Раніше повідомлялося про те, що захисник "Шахтаря" може продовжити кар'єру в ПСЖ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі