"Динамо" проти "Копенгагена" набрало одне очко, але втратило два - Михайличенко

Поділитися
"Динамо" проти "Копенгагена" набрало одне очко, але втратило два - Михайличенко Михайличенко не бачив сенсу в замінах
Головний тренер киян зазначив, що у команди багато чого не вийшло.

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував результат матчу третього туру групового етапу Ліги Європи проти "Копенгагена" (1:1).

"Навряд чи гра мене влаштовувала. Але в таку гру досить складно було увійти з лавки запасних, і мені здавалося, що хлопцям, які перебували на полі, було під силу вирішувати проблеми, що виникають по ходу матчу.

Не вийшло конструктивно зіграти в атаці. Копенгаген зумів нав'язати боротьбу, а нам не вистачило швидкості, комбінаційної гри. Багато верхових єдиноборств ми програли, хоча готувалися до цього. З такою командою, як "Копенгаген", потрібно грати швидко і з м'ячем, і без м'яча.

Безумовно, цей гол наклав відбиток і на перший тайм, і на весь матч. Він приніс дискомфорт всій команді. Але повторюся, не думаю, що команда розгубилася, ми намагалися налагодити гру і комбінувати. Однак багато чого сьогодні не вдавалося", - заявив Михайличенко.

"Динамо" і "Копенгаген" набрали по п'ять очок і продовжують лідирувати у квартеті B. Наступний поєдинок команди також проведуть між собою, але вже 7 листопада в Данії.

"Динамо" - "Копенгаген" 1:1: ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі