"Дніпро" може орендувати півзахисника збірної Коста-Ріки - ЗМІ

Поділитися
"Дніпро" може орендувати півзахисника збірної Коста-Ріки - ЗМІ Руїс може поповнити "Дніпро" © footie.co.za
Дніпропетровський клуб продовжує шукати варіанти для підсилення складу.

Команду Мирона Маркевича незабаром може поповнити ще один легіонер. Як стало відомо MatchDay, "Дніпро" зацікавлений у підписанні півзахисника французького "Лілля" і збірної Коста-Ріки Джона Хайро Руїса, який може також зіграти в нападі.

Очікується, що вже днями 21-річний хавбек прилетить до Дніпропетровська, і "Дніпро", за попередніми даними, підпише з футболістом орендну угоду.

Минулий сезон Руїс провів в оренді у бельгійському "Остенде". Костариканець у 32 матчах забив шість голів і віддав п'ять результативних передач. Раніше півзахисник виступав у складі бельгійського "Мускрона", дублюючого складу "Лілля", а також у себе на батьківщині в команді "Сапрісса".

В активі півзахисника п'ять матчів і два голи за національну збірну Коста-Ріки. У її складі він дебютував у березні 2014 року в матчі проти команди Парагваю.

Нагадаємо, раніше дніпропетровці підписали контракти з Майклом Бабатунде та Даніло Соузой. А сьогодні, 18 серпня, підтвердили трансфер Едмара. Бразильський українець буде грати у "Дніпрі" під №8. Контракт з ним підписано на один рік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі