Ексгравець "Шахтаря" пообіцяв повернутися в Україну і побити бомбардирський рекорд

Поділитися
Ексгравець "Шахтаря" пообіцяв повернутися в Україну і побити бомбардирський рекорд Зараз Селезньов виступає в Туреччині © ФК Шахтер
Євген Селезньов повернеться до рідної країни.

Нападник турецького "Бурсаспора" Євген Селезньов заявив про намір повернутися в Україну і побити бомбардирський рекорд чемпіонатів України.

"У мене контракт з "Бурсаспором", є пропозиція залишитися. Не бачу сенсу говорити про "Дніпро". Тим більше, що того "Дніпра" вже, напевно, не буде. Я розмовляв з Григорієм Козловським, мені є де закінчити. Справа навіть не в команді, а в особистих амбіціях – хочу встановити рекорд. Хоч "Темп" Шепетівка. Але краще команда, яка бореться за високі місця. Справа також не в грошах, справа в моїх амбіціях", - наводить слова Селезньова Tribuna.com.

Нагадаємо, екснападник збірної України раніше грав в Туреччині за "Акхісар Беледіє" і "Карабюкспор", а в Україні за "Арсенал", "Шахтар" і "Дніпро". Останнім клубом Селезньова перед "Бурсаспором" була іспанська "Малага".

Зараз в активі 34-річного Селезньова 111 голів у чемпіонаті України, а щоб побити рекорд Максима Шацьких (124) потрібно забити ще 14 м'ячів.

Раніше повідомлялося про те, що Селезньов забив четвертий гол за турецький "Бурсаспор".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі