"Еспаньол" – "Зоря": анонс, де дивитися матч Ліги Європи

Поділитися
"Еспаньол" – "Зоря": анонс, де дивитися матч Ліги Європи "Зорі" залишилося пройти один кваліфікаційний раунд © ФК Зоря
Луганчани поїдуть на виїзд до Каталонії.

У четвер, 22 серпня, в Барселоні в першому матчі раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи зустрінуться іспанський "Еспаньол" і українська "Зоря".

Луганській команді залишився один крок до потрапляння в груповий етап Ліги Європи, але зробити його буде зовсім непросто, адже в суперниках у них виявилася команда з топового чемпіонату.

"Еспаньол" в минулому сезоні чемпіонату Іспанії посів сьоме місце, що дозволило каталонській команді виступати в кваліфікації Ліги Європи.

Іспанці почали свій похід у євротурнірі з 2-го раунду, де впоралися з ісландським "Стьярнаном" (4:0 і 3:1), а далі без проблем пройшли швейцарський "Люцерн", двічі розгромивши свого суперника по 3:0.

На минулих вихідних "Еспаньол" також стартував і в Прімері, правда старт видався невдалим – суперник "Зорі" вдома поступився "Севільї" (0:2).

Головною ударною силою "Еспаньола" на старті сезону є екс-гравець "Шахтаря" Факундо Феррейра. Аргентинський нападник в чотирьох матчах Ліги Європи вже відзначився чотирма голами.

"Зоря" також пройшла два раунду кваліфікації, де зломила опір чорногорської "Будучності" і болгарського ЦСКА.

У чемпіонаті України луганчани до останнього туру йшли без поразок, але в неділю поступилися в Запоріжжі "Олександрії" (1:2).

Відзначимо, що в матчі в Каталонії команді Скрипника не допоможе Назарій Русин, який за короткий час в "Зорі" став основним гравцем.

Справа в тому, що Назарій після забитого переможного м'яча у ворота ЦСКА на емоціях зняв футболку, за що отримав другу жовту картку.

На думку букмекерів луганчани вважаються аутсайдерами майбутнього поєдинку. На перемогу українського клубу пропонується коефіцієнт 10,0. Нічия в матчі оцінюється коефіцієнтом 5,50. На успіх іспанців можна поставити з коефіцієнтом 1,30.

Головним плюсом протистояння для "Зорі" може стати той факт, що зустріч у відповідь пройде в Україні, тому навіть поразка в Каталонії залишить підопічним Скрипника шанс для проходу в груповий етап Ліги Європи.

"Еспаньол" – "Зоря"

Четвер, 22 серпня, Барселона, стадіон "Корнелья-Ель Прат", 22:00

Арбітр: Тобіас Штілер (Німеччина)

Трансляція: УНІАН

На ZN.UA буде доступна відео онлайн-трансляція матчу.

Орієнтовні склади

"Еспаньол": Дієго Лопес, Льюїс Лопес, Дідак Віла, Хаві Лопес, Налдо, Віктор Санчес, Оскар Мелендо, Марк Року, Матіас Варгас, Чі Ву, Факундо Феррейра.

"Зоря": Шевченко, Тимчик, Абу-Ханна, Вернидуб, Кочергін, Хомченовський, Юрченко, Михайличенко, Іванісеня, Громов, Будківський.

Прогноз ZN.UA: 2:1.

Раніше повідомлялося про те, що "Зоря" оголосила про підписання легіонерів з Бразилії та Німеччини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі