ФІФА покарала "Барселону", наклавши заборону на купівлю гравців у наступному сезоні

Поділитися
ФІФА покарала "Барселону", наклавши заборону на купівлю гравців у наступному сезоні З придбанням нових Неймарів "Барсі" доведеться почекати © epochtimes.ru
Суворі санкції міжнародної організації пов'язані з порушенням "Барселоною" правил з оформлення трансферів із неповнолітніми футболістами.

ФІФА наклала суворі санкції на "Барселону" та Федерацію футболу Іспанії за порушення регламенту щодо міжнародних трансферів і реєстрації футболістів до 18 років.

Мова йде про кількох неповнолітніх футболістів, які не мають іспанського громадянства і брали участь в офіційних змаганнях у період з 2009 по 2013 рік. Згідно з правилами, трансфер іноземного гравця можливий тільки після досягнення ним 18-річного віку.

Каталонському клубу буде заборонено купувати футболістів у два найближчих трансферні вікна, а також синьо-гранатові зобов'язані будуть заплатити штраф у розмірі 450 тисяч швейцарських франків.

Повідомляють, що клубу дається 90 днів на врегулювання ситуації з неповнолітніми футболістами. Федерація футболу Іспанії оштрафована на 500 тисяч швейцарських франків і повинна протягом року усунути всі порушення.

У стані каталонців вже заявили про намір подати апеляцію на занадто суворе рішення ФІФА.

Нагадаємо, що у літнє міжсезоння-2013 "Барселона" здійснила один із найгучніших трансферів за кілька років, підписавши контракт з бразильцем Неймаром. Трохи пізніше його перехід у каталонський клуб викликав кілька скандалів, які закінчилися відставкою президента "Барси" Сандро Роселя. Зокрема, стверджувалося, що президент зіграв на вартості футболіста, одержавши суттєву різницю до своєї кишені. !zn

Читайте також:

На провальних трансферах "Барселона" втратила 170 мільйонів за 8 років

В "Барселоні" наслідуватимуть приклад "Реала" у збільшенні відвідуваності на домашніх іграх

"Атлетіко" виграв боротьбу у "Реала" і "Барселони" за 8-річного вундеркінда

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі