Футболіст Руслан Ротань: проти "Дніпра" грає вся Україна

Поділитися
Футболіст Руслан Ротань: проти "Дніпра" грає вся Україна Руслан Ротань вважає чемпіонат України "бардаком" © moskva.com
Капітан дніпропетровців, а також головний тренер Хуанде Рамос після поразки від "Кривбасу" висловили невдоволення суддівством.

Після поразки від "Кривбасу" в чемпіонаті української Прем'єр-ліги, що зіштовхнуло "Дніпро" з другого місця в турнірній таблиці, футболісти і головний тренер дніпропетровців як завжди емоційно прокоментували результат зустрічі, знову піднявши тему суддівства.

"Дніпро" - єдина команда, яка грає чесно і грає проти всієї України, - сказав відразу після матчу капітан команди Руслан Ротань. - І нічого страшного, ми будемо набивати гулі, і нехай подивиться вся Україна, нехай подивиться Федерація Футболу України, ПФЛ або що там ще у нас є на це марення! Дніпро грає проти всієї України!".

Нагадаємо, що "Дніпро" програло "Кривбасу" 1:2, забивши вирішальний гол від суперника на 80-й хвилині, коли грав удесятьох - за другу жовту картку був видалений нападник Роман Зозуля.

Трохи пізніше півзахисник розвинув свою думку, фактично назвавши український чемпіонат "бардаком".

"Ми програли, але ми грали вдесятьох проти сімнадцяти з урахуванням всіх суддів. Мені журналісти ставили питання, що я думаю про чемпіонат СНД. Так от, якщо вам цікаво, я хочу грати у цьому чемпіонаті, а не в такому бардаку, як у нас", - зазначив Ротань.

Головний тренер Хуанде Рамос, хоч і сказав на прес-конференції, що йому набридло скаржитися на суддівство, все ж прокоментував рішення арбітра матчу Євгенія Арановського.

"Я вже говорив і раніше з приводу суддів. Не хочеться скаржитися щотижня. Але на 10-й хвилині нам вже показали дві жовті картки. Адже матч практично ще не почався. Хотілося б, щоб арбітр пояснив, за що він їх показав, тому що мені це незрозуміло", - зазначив іспанський фахівець.

Нагадаємо, що в минулому турі чемпіонату, коли "Дніпро" обіграв "Говерлу" 1:0, Руслан Ротань і інші футболісти дніпропетровців також у досить жорсткій формі прокоментували суддівство.

Примітно, що головний тренер "Кривбасу" Олег Таран, колишній футболіст "Дніпра", головною причиною перемоги назвав те, що його підопічні, на відміну від суперника, використвали свої моменти. zn!

Читайте також:

Футболіст "Дніпра" Руслан Ротань запропонував зазирнути судді в очі

Слідом за "Динамо" "Кривбас" забирає очки у "Дніпра"

Блохін обурений ставленням Прем'єр-ліги до "Динамо"

На матчі з Польщею і Молдовою Михайло Фоменко викликав 25 футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі