Гармаш пообіцяв поводитися у матчі проти "Шахтаря" "як під час риболовлі"

Поділитися
Гармаш пообіцяв поводитися у матчі проти "Шахтаря" "як під час риболовлі" Денис Гармаш обіцяє контролювати емоції © football.ua
Талановитий півзахисник "Динамо" Денис Гармаш, відомий своїм запальним характером, готовий контролювати емоції заради успіху у принциповому протистоянні.

Півзахисник "Динамо" Денис Гармаш, у якого часто виникають проблеми з дисципліною під час відповідальних матчів, напередодні зустрічі з "Шахтарем" пообіцяв контролювати себе в плані неспортивної поведінки. Про це він розповів в інтерв'ю "Спорт-експрес в Україні".

"Все залежатиме від емоцій на полі. Але думаю, що сутички на полі в таких напружених поєдинках - це навіть нормально. Згадайте, при якому загостренні пристрастей проходять зустрічі "Реала" з "Барселоною".

"Буду намагатися", - відповів футболіст у відповідь на зауваження журналіста щодо невідповідності його гарячої поведінки на полі захопленню риболовлею.

Нагадаємо, що в матчі першого кола, який відбувся на донецькій "Донбас-Арені", Гармаш був видалений за те, що, на думку судді, несвоєчасно вийшов на поле після зупинки гри і надання допомоги за межами поляни.

"Не найкращі спогади, - згадує Гармаш про ту зустріч. - Ми були налаштовані грати на перемогу. Але по ходу арбітр став так чудити, що стало все зрозуміло".

Втім, незважаючи на те, що через незначне пошкодження, поки невідомо, чи вийде на поле проти донеччан Гармаш, футболіст відзначив, що він і його партнери готові зробити все можливе для перемоги.

"Звичайно, дуже хвилююся за результат. До того ж на "Олімпійському" очікується аншлаг. Ми повинні подарувати свято нашим уболівальникам. Але ми поступово входимо в сезон і набираємо обертів. Сподіваюся, що нам нічого не перешкодить виконати головне завдання сезону - посісти друге місце".

Нагадаємо, що матч 23-го туру чемпіонату української Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Шахтарем" відбудеться 7 квітня о 19:30 на київському "Олімпійському".

Читайте також:

Напередодні зустрічі з "Шахтарем" київське "Динамо" втратило провідного захисника

Футболіст Руслан Ротань: проти "Дніпра" грає вся Україна

Швед Ібрагімович розрекламував ПСЖ для англійця Руні

Коноплянка стає набажанішим українським футболістом в Європі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі