"Говерла" оскаржить рішення ФІФА

Поділитися
"Говерла" оскаржить рішення ФІФА Шуфрич не вважає покарання ФІФА справедливим © Tribuna.com
Ужгородський клуб вважає покарання Міжнародної федерації футболу неадекватним.

"Говерла" буде оскаржувати рішення ФІФА залишити ужгородський клуб без можливості здійснювати трансфери найближчої зими і у наступне літнє міжсезоння через розірвання контракту без поважної причини у захищений період з румунським форвардом Маріусом Нікулае.

Як заявив віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич, ужгородці спробують залагодити всі питання: "Так, у листі ФІФА йдеться про закриття трансферного вікна, але це більше тимчасова санкція. У тому випадку, якщо ми знайдемо спільну мову з футболістом, санкції застосовуватися не будуть".

"Що стосується інших футболістів, то в них адекватні суми боргу. Ведемо переговори щодо виплати заборгованості. За останні роки ми закрили багато боргів, у тому числі і за рішенням ФІФА. Тому з першого разу штрафувати нас на два трансферні вікна - неадекватна реакція органів футбольного правосуддя. Ми будемо оскаржувати і суму, і питання щодо закриття трансферного вікна", - сказав Шуфрич в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Зазначимо, що на подачу апеляції у "Говерли" є 20 днів. У той же час, якщо рішення ФІФА про заборону здійснювати трансфери і реєструвати нових гравців залишиться в силі, в наступному році ужгородці ризикують втратити всіх орендованих гравців, так як термін їх оренди розрахований на один рік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі