Команди Усика і Чісори близькі до домовленості щодо бою

Поділитися
Команди Усика і Чісори близькі до домовленості щодо бою Усик і Чісора ще не підписали контракт © BoxingScene
Поєдинок українця і британця може пройти в березні.

Промоутер Олександра Усика (17-0, 13 КО) Олександр Красюк розповів про організаційні деталі наступного поєдинку українця.

"Ми ще не визначилися ні з датою, ні остаточно з суперником. Є план, що це буде Чісора, але точно сказати не можу. Все нормально. Ми близькі до домовленості. Ніхто нікуди не поспішає. Все йде і вирішується. Швидше за все, це буде так - спочатку Чісора, а потім Джошуа", - повідомив Красюк Tribuna.com.

А ось промоутер Едді Хірн назвав орієнтовну дату і місце бою українця з Дереком Чісорою:

"Зараз у нас вже є бій Усик – Чісора. Сподіваємося, що він відбудеться на арені O2 в Лондоні. Я говорив Усику, що, відповідно до умов нашої угоди, він опиниться в ситуації, коли спочатку отримає Чісору, а потім Джошуа. Ентоні цьому радий. Олександр теж задоволений таким розкладом. Нам було важливо визначити дату поєдинку проти Чісори. Для нас 28 березня здається ідеальним варіантом", – сказав Хірн.

Нагадаємо, 13 жовтня Усик дебютував в суперважкій вазі, перемігши 38-річного американського боксера Чазза Візерспуна (38-4, 29 КО). Поєдинок відбувся в Чикаго на Wintrust Arena і завершився достроковою перемогою українця - Візерспун не став продовжувати бій після сьомого раунду.

Раніше повідомлялося про те, що наступним суперником Усика офіційно стане не Джошуа.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі