Легендарний український волейбольний клуб може припинити існування

Поділитися
Легендарний український волейбольний клуб може припинити існування "Локомотив" знявся з єврокубків і чемпіонату України © iSport.ua
Харківський "Локомотив" знаходиться на межі зникнення.

Найтитулованіший український волейбольний клуб харківський "Локомотив" може припинити своє існування. Напередодні президент "Локомотива" Євген Щербіна зібрав прес-конференцію, розповівши про те, що клуб змушений відмовитися від участі в єврокубках і чемпіонаті України.

"Локомотив" – єдина команда з усього пострадянського простору, яка зберегла своє ім'я. В цьому сезоні ми одразу відмовилися від участі в єврокубках, хоча мали на це повне право. Це пов'язано з тим, що вже три роки команда не має визначеного спонсора, який міг би підтримувати клуб протягом сезону. Це диво, що команда ще три сезони протрималася.

Завдяки тому, що ми отримали компенсацію за Плотницького, змогли закінчити минулий чемпіонат, але виконати умови контрактів перед тими гравцями, які були на контракті, ми не могли. Довелося всім дати "вільну", – поділився Щербіна.

Нагадаємо, клуб харківських "залізничників" за 27 років української незалежності 17 разів ставав чемпіоном країни, 13 разів вигравав національний Кубок, один раз брав Кубок Європи, і ще три рази був його фіналістом.

Раніше чоловіча і жіноча збірні України з волейболу дізналися суперників по відбору на Євро-2019.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі