"Лестер", Роналду, Чех і Джокович потрапили в Книгу рекордів Гіннесса

Поділитися
"Лестер", Роналду, Чех і Джокович потрапили в Книгу рекордів Гіннесса Чех - рекордсмен АПЛ © guinnessworldrecords.com
У новому виданні Книги рекордів Гіннесса були відзначені досягнення ряду спортсменів.

У новому виданні Книги рекордів Гіннесса були відзначені досягнення "Лестера", Кріштіано Роналду, Петра Чеха, Гарета Баррі, Новака Джоковича, Серени Вільямс і Макса Ферстаппена.

"Лестер" потрапив в Книгу рекордів Гіннеса завдяки своєму зльоту - клуб став чемпіоном Англії після того, як у попередньому сезоні зайняв в чемпіонаті лише 14-е місце.

Роналду став рекордсменом за кількістю підписників у Twitter серед всіх спортсменів. За станом на 7 жовтня на португальського футболіста були підписані 47 мільйонів 262 тисячі 909 осіб.

Воротар "Арсеналу" Петр Чех в Книгу рекордів потрапив завдяки кількості "сухих" матчів в англійській Прем'єр-лізі (181), а гравець "Евертона" Гарет Баррі виходив у стартовому складі в матчах АПЛ рекордні 580 разів.

Тенісист Новак Джокович удостоївся потрапляння до числа рекордсменів, так як встановив рекорд за кількістю призових за один сезон - 21 мільйон 646 тисяч 145 доларів. А екс-перша ракетка світу Серена Вільямс вигравала турніри серії "Великого шолома" з 1999 по 2016 рік, що є рекордом за тривалістю між першим і останнім титулами.

Також в Книгу рекордів Гіннесса було включено досягнення гонщика Макса Ферстаппена, який став наймолодшим переможцем Гран-прі в історії Формули-1. У травні він виграв Гран-прі Іспанії в 18 років і 228 днів.

Нагадаємо, в минулому році в Книгу рекордів Гіннесса потрапив нападник "Лестера" Джеймі Варді, який став автором найтривалішої гольової серії в АПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі