Ломаченко-старший може стати тренером Нурмагомедова перед боєм з Мейвезером

Поділитися
Ломаченко-старший може стати тренером Нурмагомедова перед боєм з Мейвезером Анатолій Ломаченко - один з найкращих тренерів у світі боксу © BoxingScene
Про це повідомив сам боєць UFC.

Анатолій Ломаченко, батько і тренер українського чемпіона світу з боксу Василя Ломаченка, може стати наставником російського чемпіона UFC Хабіба Нурмагомедова перед боєм з Флойдом Мейвезером, повідомляє Sport.ua.

"З Мейвезером ми готові 11 раундів боксувати, але дайте нам шанс побитися 1 раунд за правилами ММА. Ми не з ММА починаємо, якщо ми виживемо - дайте нам один раунд. Бажання провести бій є. Моє завдання працювати над цим з Анатолієм Ломаченком. Це найкращий дует син-батько в боксі. Я хочу вдатися до послуг боксера і працювати разом. У нас є з ним усна домовленість", - заявив Абдулманап Нурмагомедов, батько бійця UFC.

Варто відзначити, що Хабіб Нурмагомедов мав в рамках турніру UFC 249 провести бій з Тоні Фергюсоном, але шоу скасували через пандемію коронавірусу.

Раніше Василь Ломаченко розповів, як вести себе під час пандемії коронавірусу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі