Малиновський допоміг "Аталанті" розгромити "Мілан" в матчі чемпіонату Італії

Поділитися
Малиновський допоміг "Аталанті" розгромити "Мілан" в матчі чемпіонату Італії "Аталанта" українця не залишила шансів "Мілану" © ФК Шахтер
Українець відзначився результативною передачею.

Сьогодні, 22 грудня, "Аталанта" у матчі 17-го туру чемпіонату Італії з футболу вдома розгромила "Мілан" з рахунком 5:0. Українець Руслан Малиновський вийшов зі старту і відіграв весь матч.

На 84-й хвилині Малиновський отримав передачу поблизу своєї штрафної і довгим пасом вперед вивів Лукаса Мюріеля в боротьбу з Мусаккьо і Доннаруммою, а той реалізував свій момент.

Нагадаємо, Малиновський перейшов в "Аталанту" влітку нинішнього року з бельгійського "Генка". Руслан провів у нинішньому сезоні 20 поєдинкфв, забивши три голи і зробивши дві результативні передачі.

Після перемоги над "Міланом" "Аталанта" піднялася на п'яте місце в турнірній таблиці Серії А з 31 очком в активі. У наступній грі команда Гасперіні зустрінеться 6 січня з "Пармою".

Раніше повідомлялося про те, що Малиновський став найкращим гравцем збірної України у відборі на Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі