Маркевич попросив Коломойського піти назустріч і підсилити команду

Поділитися
Маркевич попросив Коломойського піти назустріч і підсилити команду Маркевич засмучений ставленням до команди © ФК Днепр
Головний тренер "Дніпра" втомився чекати обіцяного підсилення команди, а гендиректор клубу не впевнений, що новачки все-таки з'являться.

Новий сезон в Україні стартував, а "Дніпро" все ще не підсилив свій склад. Головний тренер команди Мирон Маркевич неодноразово говорив про необхідність підписати кількох виконавців, однак тепер прямо звернувся до президента клубу Ігоря Коломойського через інтерв'ю на ТБ.

"У нас дуже серйозні проблеми зі складом. Я в такій ситуації, що явно не вистачає футболістів. У нас всього 13 гравців, на яких ми можемо розраховувати. Причому з цих 13 декілька просяться піти. Ситуація дуже складна, і я через телебачення прошу президента клубу про те, щоб він мені допоміг в цьому плані, - сказав Маркевич в інтерв'ю телевізійній програмі "По той бік поля", - "Дніпро" – команда, яку знають у Європі, тому хотілося б, щоб і далі так було. Але мене засмучує таке ставлення до команди. Не хочу обманювати вболівальників. З тими футболістами, які у нас є, якщо вони будуть постійно грати без травм і дискваліфікацій, то, можливо, ми своє третє місце в чемпіонаті займемо. Але в єврокубках до нас будуть ставитися вже інакше, нам буде дуже важко".

Маркевич підкреслив, що команду залишили три лідера (Стринич, Жуліано, Коноплянка), а заміну їм так і не знайшли: "Я б дуже просив до кінця місяця вирішити проблему з трьома позиціями, інакше буде дуже важко. Нам потрібно хоча б три футболісти. Я ж не прошу так багато. Рамос прийшов - поміняли всю команду. Йому пішли назустріч. Не розумію, чому не йдуть назустріч мені...".

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко прокоментував ситуацію наступним чином: "Дуже важко отримати більш-менш висококласного виконавця і заманити його в країну зараз. Плюс є певні фінансові моменти, які не дозволяють робити гучні покупки, як при Рамосі. Ми знаємо, чого хоче головний тренер, скаутинговий відділ працює... Думаю, що Маркевич поставиться з розумінням, якщо нам вдасться закрити не всі позиції, які йому хотілося б. Не виключаю, що хтось у нас з'явиться, але обіцяти не можу".

Читайте також: Ротань став рекордсменом за всю історію "Дніпра"

Нагадаємо, у новому чемпіонаті України дніпропетровці стартували з сенсаційної нічиєї (1:1) у матчі проти ужгородської "Говерли", в стартовому складі якої вийшло відразу 10 орендованих гравців "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі