Мессі зумів обійти японського воротаря-робота

Відео
Поділитися
Мессі зумів обійти японського воротаря-робота Мессі перехитрив робота © Anton Golubev/Reuters
Аргентинський супергравець у рамках участі в японському телешоу провів дуель зі спеціально розробленим роботом-футболістом.

Найкращий футболіст світу останніх п'яти років Ліонель Мессі взяв участь в одному з японських телешоу, в якому спробував обіграти робота-воротаря з 11-метрової позначки.

Перший поштовх голеадора сучасності усміхнений шматок пластику, закріплений у середині каркасу воріт, відбив би граючись, якби він потрапив у ствір. Другий постріл Ліонеля прийняла на себе хрестовина, інформує newsru.com.

Лише з третьої спроби Мессі зумів відправити м'яч у сітку, буквально пробивши витягнуті руки робота, від яких пущений зі швидкістю 133 км/год снаряд влучив у ліву "дев'ятку".

А ось останній удар аргентинця вийшов на чудо. Мессі вдалося обдурити машину, яка просто не встигла розрахувати траєкторію польоту м'яча і спочатку сіпнулася в іншу сторону. Уповільнений повтор вразив японських конструкторів: Ліонель заклав корпус точно так само, як минулого разу, але несподівано для суперника пробив у протилежний кут.

Зазначимо, що зараз Ліонель Мессі проходить реабілітацію після пошкодження ноги у матчі Ліги Чемпіонів між ПСЖ і "Барселоною". За деякою інформацією, у відповідному зустрічі 10 квітня аргентинець зможе вийти на поле на заміну. !zn

Читайте також:

Мессі встановив черговий рекорд

У Японії виставлена на продаж відлита з золота ступня Мессі

Мессі став першим в історії чотириразовим володарем "Золотого м'яча"

Засмучений поразкою, воротар турецького клубу побив уболівальника

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі