Об'єднавчий бій Ломаченко – Лопес пройде в квітні

Поділитися
Об'єднавчий бій Ломаченко – Лопес пройде в квітні Боксери зустрінуться у ринзі навесні © BoxingScene
Відомі дві можливі дати поєдинку.

Американський чемпіон світу за версією IBF у легкій вазі (до 61,2 кг), Теофімо Лопес (15-0-0, 12 KO) назвав можливі дати об'єднавчого бою з українцем Василем Ломаченком (14-1-0, 10 KO).

"Ну не подобається мені цей Ломаченко. Як людина не подобається. Тобто ми не граємо, між нами реально ворожнеча і все таке, що подобається уболівальникам. Для мене ж бійки - це мій хліб з маслом. І мої суперники просто намагаються відібрати це у мене.

В минулу суботу люди побачили, на що я здатний. Те, як ми побили Коммі – це реалізація майже всього, що ми готували, і ми чудово впоралися. Я б хотів повернутися додому і виступити в Garden в Нью-Йорку. Це було б чудово. Ми все ще ведемо переговори, але вже відомі дати – 11 та 18 квітня. Так, ми вже знаємо дати, це квітень. Тепер залишилося визначити місце, скільки ми отримаємо і все інше", - повідомив Лопес.

Нагадаємо, 15 грудня Лопес став чемпіоном світу за версією IBF у легкій вазі, нокаутувавши у другому раунді попереднього володаря поясу з Гани Річарда Коммі (29-3-0, 26 КО).

В останньому своєму поєдинку 31 серпня Ломаченко здобув перемогу в Лондоні над британцем Люком Кемпбеллом рішенням суддів і завоював вакантний титул WBC.

Раніше повідомлялося про те, що бій Ломаченка за звання абсолютного чемпіона світу пройде в Європі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі