Після серії з чотирьох невдач "Динамо" нарешті перемагає

Відео
Поділитися
Після серії з чотирьох невдач "Динамо" нарешті перемагає Сніг не завадив динамівцям відсвяткувати довгоочікувану перемогу © fcdynamo.kiev.ua
Київські динамівці нарешті здобули перемогу в офіційних матчах - після трьох невдач у 2013 році і нічиєї у грудні-2012 підопічні Блохіна обіграли на виїзді команду свого колишнього наставника Анатолія Дем'яненка. Щоправда, на турнірну таблицю перемога ніяк не вплинула - "Металіст" і "Дніпро" три очки та все ще випереджають киян.

У 20-му турі чемпіонату України київське "Динамо", яке в минулому матчі Прем'єр-ліги втратило два очки у зустрічі з "Кривбасом", досягло успіху на виїзді проти луцької "Волині" - 2:0. Голами відзначилися двоє українських гравців - Андрій Ярмоленко і Денис Гармаш.

Конкуренти динамівців у боротьбі за срібло - "Дніпро" і "Металіст" у гостях обіграли відповідно "Говерлу" 0:1 і "Арсенал" 1:2. "Шахтар" здобув мінімальну перемогу на виїзді - над "Ворсклою" 1:0.

Матч у Луцьку був цікавий тим, що цю команду тренує колишній головний тренер "Динамо" Анатолій Дем'яненко. Динамівець в душі вже встиг прищепити своїм підопічним непогану гру, і в минулому турі чемпіонату "Волинь" ризикнула зіграти проти "Шахтаря" у відкритий футбол. Вийшло, щоправда, не дуже - 1:4. Однак, знаючи проблеми "біло-синіх" в організації гри, і певну беззубість у реалізації моментів, це могло принести свої плоди для лучан.

З перших хвилин матчу команди почали демонструвати гарну дію, яка явно подобалася глядачам. Небезпечні моменти виникали як біля воріт Максима Коваля, так і у володіннях його тезки Старцева. Тим не менше, після відходу команд на перерву на табло світилися нулі.

Голи відбулися у другому таймі: спочатку Ярмоленко (Андрій вперше вийшов на поле в ролі капітана) на 50-й хвилині чітко вистрілив після передачі Лукмана Аруни, а через 20 хвилин здійснив прохід по центру і пробив з лінії штрафного - 2:0. Треба відзначити, що в цей час у Луцьку пішов густий сніг і поле поступово почало втрачати свої кондиції. Однак це не завадило "Динамо" довести справу до перемоги.

В Ужгороді "Дніпро" все-таки дотиснуло "Говерлу" 1:0. Однак не гол у середині другого тайму у виконанні Романа Зозулі став тим, що запам'яталося більшості вболівальників. На перший план у грі вийшов рефері і його помічники - найцікавіше, що претензії могли виникнути в обох команд - незрозумілі офсайди, незарахований гол "Дніпра". Напевно, ця тема ще спливе у висловлюваннях тренерів, експертів і функціонерів.

В інших матчах туру були зафіксовані такі результати:

"Кривбас" - "Зоря" - 3:0, "Металург" З - "Таврія" - 0:1, "Карпати" - "Чорноморець" - 1:2, "Металург" Д - "Іллічівець" - 0:0. Зазначимо, що в нижній частині таблиці ситуація як і раніше не змінилася: Запоріжжя (3 очки) - на останньому місці, "Говерла" (11) - на передостанньому. Лідер - "Шахтар" (57 пунктів), на другому місці "Дніпро" (44), 3-й "Металіст" (42), 4-й - "Динамо" (41), п'ятий - "Чорноморець" (36). !zn

Читайте також:

Сенсація в Києві: "Динамо" не зуміло обіграти "Кривбас"

Блохін визнав свою провину у невдачі "Динамо"

Незважаючи на сніг, мороз і сльоту, українські стадіони готові до матчів чемпіонату

"Шахтар" зім'яв "Волинь" в грі на відкритих курсах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі