Призер Лондона-2012 буде підкорювати професійний бокс разом із Ломаченком

Поділитися
Призер Лондона-2012 буде підкорювати професійний бокс разом із Ломаченком Василь Ломаченко (ліворуч) та Олександр Гвоздик стали партнерами у промоутерській фірмі © football.ua
Олександр Гвоздик, який виступає у напівважкій категорії, прийняв рішення покинути аматорський бокс. Його перший контракт укладено з однією з найбільш великих та авторитетних промоутерських фірм Top Rank.

26-річний українець Олександр Гвоздик, який вигравав бронзову медаль Олімпіади у Лондоні, підписав контракт з промоутерською компанією Top Rank. Професійний дебют Гвоздика відбудеться навесні.

"Ми підписали контракт з Олександром Гвоздиком, і сподіваємося, що він зможе піднятися на найвищий рівень у своєму дивізіоні", - висловив сподівання голова промоутерської компанії Боб Арум.

"Олександр стає ще однією важливою складовою напівважкої ваги, яка останнім часом стрімко перетворюється на найбільш гарячу точку в боксі", - поділився думкою менеджер Гвоздика Егіс Клімас.

Нагадаємо, що підопічним Top Rank є українець, дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко,, який веде підготовку до чемпіонського бою у напівлегкій вазі проти мексиканця Орландо Салідо.

Таким чином, Олександр Гвоздик став п'ятим серед представників "золотого покоління" збірної України з боксу, які перейшли виступати у професіонали. Раніше любительський бокс покинули Тарас Шелестюк, Василь Ломаченко, Олександр Усик і Євген Хитров. Відзначимо, що всі провели у профі як мінімум один поєдинок, і не зазнали жодної поразки.

Останнім же призером Олімпіади-2012 і чемпіонату світу-2011, що не перейшов у професіонали, залишається Денис Берінчик, який виступає в категорії до 64 кг Нагадаємо, що у його активі - срібло Баку-2011 і Лондона-2012. !zn

Читайте також:

Володимир Кличко має намір повернути в сім'ю пояс старшого брата

"Російський Витязь" Повєткін вийде на ринг через півроку після аварії від Кличка

Українець Микола Буценко виборов бронзу чемпіонату світу з боксу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі