Призери Олімпіади у Лондоні Гвоздик і Берінчик поки не йдуть у професійний бокс

Поділитися
Призери Олімпіади у Лондоні Гвоздик і Берінчик поки не йдуть у професійний бокс Олександр Гвоздик поки не йде у профі © wsb.com
Боксери будуть готуватися до Всесвітніх Студентських Ігор у Казані.

Боксери Денис Берінчик та Олександр Гвоздик, які посіли Олімпіаді-2012 відповідно друге і третє місця, поки не збираються йти з любительського боксу, як це зробив їхній партнер з команди Василь Ломаченко.

Спортсмени готуватимуться до Світової Універсіади, яка пройде 6-17 липня у російській Казані. Вперше у програмі цих змагань буде представлений бокс. Про це кореспондент DT.UA дізнався від головного тренера збірної України з боксу Дмитра Сосновського.

"Після Олімпіади я зібрав хлопців, подякував їм за роботу і сказав, що вони можуть приймати будь-яке рішення щодо своєї кар'єри. Василь Ломаченко оголосив, що йде з любительського боксу. Олександр Гвоздик і Денис Берінчик будуть готуватися до Універсіади", - розповів Сосновський.

Нагадаємо, що 26-річний Олександр Гвоздик і 25-річний Денис Берінчик виступали в команді "Українські Отамани" у Світовій серії боксу (WSB). Після завершення сезону, за результатами якого українці посіли друге місце, кілька боксерів опинилися на роздоріжжі своєї кар'єри в спорті.

Втім, керівництво "Отаманів" вже заявило про намір зберегти лідерів команди на наступний сезон, серед яких і Гвоздик з Берінчиком.

Крім олімпійських нагород в активі Гвоздика є золота нагорода чемпіонату світу-2011, а у Берінчика - срібло того ж турніру. Також у 2008 році Гвоздик вигравав чемпіонат світу серед студентів.

Відзначимо, що в ці дні українська збірна завершує підготовку до чемпіонату Європи, який 30 травня стартує в Мінську. До складу команди потрапило кілька боксерів, які виступали у WSB - Микола Буценко (категорія до 56 кг), В'ячеслав Кісліцин (до 64 кг), Павло Іщенко (до 60 кг) і Денис Пояцика (до 91 кг).

Також у збірну України пробилися молодий кримчанин Вадим Бірюков (до 49 кг), харків'янин Денис Шкарубо (до 52 кг), брат Тараса Шелестюка Богдан, який нещодавно став професіоналом (до 69 кг), несправедливо ображений суддями в Лондоні Євген Хитров (до 75 кг), харків'яни Дмитро Булгаков (до 81 кг) і Єгор Плевако (понад 91 кг). !zn

Читайте також:

"Українські Отамани" мають намір провести бій на НСК "Олімпійський"

Одіозний Дон Кінг вимагає для свого підопічного 2 мільйони за бій з Кличком-старшим

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі