Росія зможе виступити на Олімпіаді-2020 під національним прапором

Поділитися
Росія зможе виступити на Олімпіаді-2020 під національним прапором Росіяни домоглися скасування заборони російської символіки © twitter.com
МОК зробив офіційне запрошення для ОКР.

Російські спортсмени зможуть виступати на Олімпійських іграх-2020 під своїм прапором. Про це повідомив Олімпійський комітет Росії (ОКР).

"Міжнародний олімпійський комітет направив ОКР офіційне запрошення, підписане головою МОК Томасом Бахом, взяти участь в Іграх XXXII Олімпіади р. в Токіо (Японія) з 24 липня по 9 серпня 2020 року.

Таким чином, Олімпійський комітет Росії отримав можливість, на відміну від попередніх Ігор в Пхенчхані, сформувати повноцінну Олімпійську команду Росії, яка виступить у столиці Японії під своїм прапором і без будь-яких обмежень або додаткових умов.

Це стосується, зокрема, і представників легкої атлетики, які мають офіційний допуск IAAF до участі в міжнародних змаганнях і можуть пройти олімпійський відбір. Кількість російських легкоатлетів, які мають такий допуск на сьогоднішній день, вже перевищила 120 осіб і може ще збільшитися", - свідчить заява ОКР.

Нагадаємо, на початку минулого року комісія МОК за результатами розслідування допінгового скандалу прийняла рішення призупинити статус Олімпійського комітету Росії.

Раніше повідомлялося про те, що російські бобслеїсти позбавлені золотих медалей Олімпіади в Сочі через допінг.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі