"Шахтар" оголосив суперників на другий тренувальний збір

Поділитися
"Шахтар" оголосив суперників на другий тренувальний збір "Гірники" продовжують готуватися до матчу з "Бенфікою" в Лізі Європи © ФК Шахтер
Український гранд проведе чотири матчі.

"Шахтар" другого лютого вирушить до Белека, де проведе повторний тренувальний збір. В Туреччині на "гірників" чекають спаринги з "Македонією ГП" (Північна Македонія), "Сеннер'юском" (Данія), "Олімпією" (Словенія), "Вентспілсом" (Латвія). Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

З першими двома суперниками "Шахтар" зіграє 5 лютого. Початок матчів о 10:30 та 16:00 відповідно. Гра з словенцями запланована на 16:00 8 лютого. Наступного дня о 9:00 "гірники" проведуть заключний контрольний поєдинок з "Вентспілісом".

Всі матчі будуть транслюватися на офіційному сайті "Шахтаря".

Нагадаємо, що на попередньому тренувальному зборі "гірники" також провели чотири матчі, в яких здобули дві перемоги, одного разу зіграли внічию та одного разу зазнали поразки.

Наразі у чемпіонаті України "Шахтар" лідирує з чотирнадцятиочковим відривом від "Динамо". Наступний офіційний матч донеччани проведуть 20-го лютого проти португальської "Бенфіки" в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" оголосило суперників на другий тренувальний збір.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі