"Шахтар" показав себе гідно проти "Бенфіки" - Каштру

Поділитися
"Шахтар" показав себе гідно проти "Бенфіки" - Каштру Каштру задоволений, що "Шахтар" показав свою звичну гру © ФК Шахтер
Головний тренер "гірників" залишився задоволений грою команди.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував перемогу над португальською "Бенфікою" (2:1) в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Більше б радів результату матчу, якби ми не пропустили. Це була одна з цілей, яку не досягли. Краще б виграли з рахунком 1:0. Незважаючи на паузу, фізичних проблем не було. Всі були готові виконувати свою місію, була самовіддача. Все, що я й очікував.

Команда показала себе гідно: оборонялися високо, реагували на втрати м'яча, зробили багато флангових передач, забили фантастичний гол. Я задоволений своїми гравцями. Результат не дає великого комфорту, але і будь-який інший не дав би такого почуття.

Повернулися до нашої моделі гри та показували те, до чого ми звикли: створювали гострі моменти, втрачали м'яч, але швидко реагували - йшли у відбір, агресивно відбирали м'яч, трималися високо, не давали супернику розігрувати м'яч. Сподобалося, як ми грали з м'ячем і без м'яча", - заявив Каштру.

Тренер також не оминув тему VAR:

"VAR зовсім не солодкий для нас, чомусь він кислий для нас. "Аталанта" ще в голові, не можемо забути. Сьогодні нам анулювали гол через пару сантиметрів, гол "Бенфіки" з пенальті - там все добре. Це нові технології, ми повинні з цим жити. Через 2-3 роки будемо жити з цим добре, а поки що думаємо, що це таке для нас".

Зустріч-відповідь команд відбудеться через тиждень - 27 лютого в Португалії.

"Шахтар" - "Бенфіка" 2:1: ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі