Сильвестр Сталлоне зніме фільм про братів Кличків

Поділитися
Сильвестр Сталлоне зніме фільм про братів Кличків Побачити фільм можна буде в квітні наступного року © boxnews.com.ua
Відомий актор виступить режисером та сценаристом стрічки.

Знаменитий актор і режисер Сільвестр Сталлоне зніме фільм про кар'єру легендарних українських боксерів братів Кличків. Про це повідомляє Mixsport.pro.

Стрічка отримає назву "Брати - легенди", а Сталлоне буде працювати з проектом в якості режисера і сценариста. Зйомки повинні початися восени, а в прокат фільм планується випустити в квітні 2021 року.

Зазначимо, що Сталлоне і брати Клички є давніми друзями, а актор кілька разів навіть відвідував бої за участю українців.

Нагадаємо, кар'єра Віталія і Володимира Кличка на професійному рівні почалася в один день - 16 листопада 1996 року. Віталій Кличко на даний момент є київським міським головою, а завершив кар'єру боксера у 2012-му році - на рахунку Віталія 45 перемог (41 нокаутом) при двох поразках, а також титули чемпіона світу за версіями WBC та WBO.

Володимир Кличко у своєму останньому поєдинку 29 квітня 2017 року в Лондоні зустрічався з Ентоні Джошуа і зазнав поразки нокаутом в одинадцятому раунді. Пізніше легендарний боксер прийняв рішення завершити кар'єру і відмовився від реваншу.

За свою професійну кар'єру Володимир Кличко здобув 64 перемоги, поступившись лише в п'яти боях. На його рахунку титули чемпіона світу за версіями WBO, IBF, WBA та IBO.

Раніше повідомлялося про те, що брати Клички названі найкращими боксерами двадцятиріччя в суперважкій вазі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі