Україна - Нігерія: анонс, де дивитися товариський матч

Поділитися
Україна - Нігерія: анонс, де дивитися товариський матч Шевченко спробує нові поєднання гравців © ФК Шахтер
Підопічні Шевченка проведуть домашній спаринг.

У вівторок, 10 вересня, у Дніпрі відбудеться товариський матч між футбольними національними збірними України та Нігерії.

На "Дніпро-Арену" завітає одна з кращих африканський збірних, а також триразовий володар Кубка африканських націй.

Підопічні Шевченка в суботу не залишили жодних шансів Литві, розгромивши суперника і ще на крок наблизившись до фінальної частини Євро-2020.

Тому зустріч з Нігерією для тренерського штабу стане відмінним приводом для експериментів.

Швидше за все, ми побачимо величезну кількість замін у стартовому складі, а також по ходу зустрічі. Склади команд передбачити практично неможливо, адже на полі можуть з'явитися абсолютно різні поєднання.

Наставник збірної Нігерії привіз в Україну 22 гравців, а в складі нігерійців відсутній зоряний форвард Ахмед Муса, який отримав пошкодження напередодні матчу.

"Чим корисний спаринг проти Нігерії? В першу чергу, це пов'язано з тим, що зараз проводиться дуже багато спарених ігор, йде відбір, і більшість команд як раз беруть участь в офіційних матчах. Ця дата – не день товариських ігор, тому знайти європейського суперника було дуже важко. Саме через це асоціація вирішила зіграти з африканською командою. Буде цікаво проти них зіграти.

Ротація однозначно буде. Я дам можливість зіграти гравцям, які мають менше ігрового часу, але будемо балансувати. У деяких хлопців є проблеми, хоча все тренувалися сьогодні. Подивимося, щоб хлопці відновилися після штучного поля, рішення по складу приймемо вже в день гри", - так прокоментував поєдинок проти Нігерії наставник збірної України Андрій Шевченко.

Головною фішкою майбутньої зустрічі стане той факт, що на поєдинок проти Нігерії футболісти збірної України вперше в історії вийдуть в білому комплекті форми.

ФФУ

Букмекери вважають збірну України фаворитом матчу з Нігерією. На перемогу підопічних Андрія Шевченка дається коефіцієнт 1,72, на нічийний результат - 3,70, а на перемогу африканців - 5,00.

Україна – Нігерія

Вівторок, 10 вересня, Дніпро, "Дніпро-Арена", 21:30

Арбітр: Паоло Валері (Італія)

Трансляція: ТРК Україна.

ZN.UA проведе текстову трансляцію матчу.

Прогноз ZN.UA: 2:1.

Раніше повідомлялося про те, що збірна України з футболу має одну з найкращих оборон у відборі до Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі