"Українські Отамани" мають намір провести бій на НСК "Олімпійський"

Поділитися
"Українські Отамани" мають намір провести бій на НСК "Олімпійський" Олександр Усик (праворуч) поки не визначився зі своїми планами © wsb.com
Олімпійські Василь Ломаченко та Олександр Усик можуть виступити на головній арені країни.

Президент "Українських Отаманів" Володимир Продивус припустив, що один із показових боїв, який мав відбутися в рамках зустрічі зірок сезону Світової серії боксу, може прийняти київський НСК "Олімпійський".

Про це Продивус заявив на прес-конференції, присвяченій виступам "Отаманів" у Світовій серії боксу. Нагадаємо, що "Отамани" посіли в змаганнях друге місце, поступившись у фіналі казахстанській команді "Астана Арланс".

Бій може відбутися під час чемпіонату світу серед юніорів, який Київ прийме 17-26 серпня. Втім, поки Продивус не став говорити про конкретні домовленості з боксерами.

"Сьогодні я вперше говорю про таку ідею хлопцям, але, сподіваюся, ми зможемо переконати їх", - сказав президент Федерації боксу України Продивус.

"Я думаю ми знайдемо точки перетину. Матч міг би пройти в серпні під час юніорського чемпіонату світу, щоб всі ще раз могли побачити наших чемпіонів та призерів Олімпіади Олександра Усика, Василя Ломаченка та Олександра Гвоздика".

Отже, проведення такого бою могло б дати ще один шанс керівництву команди залишити своїх лідерів у команді і на наступний сезон. Нагадаємо, що Ломаченко нещодавно заявив, що після завершення нинішнього сезону готовий залишити аматорський бокс і перейти в професіонали.

"Ми б запропонували хлопцям вийти на вісім раундів по три хвилини, і тоді вони б ще раз обміркували всі свої плани", - заявив Продивус.

Втім, самі боксери поки не хочуть говорити про якісь плани на майбутнє. Олександр Усик на запитання кореспондента ZN.UA про саму ідею провести подібний бій на НСК "Олімпійському" лише віджартувався.

"Я нічого не чув про бокс", - заявив він, підкресливши ще раз, що найближчим часом готовий думати лише про відпочинок.

Нагадаємо, що Олександр Усик і Василь Ломаченко під час своїх виступів у Світовій серії боксу здобули по п'ять перемог з п'яти можливих, відповідно d категорії понад 91 кг і до 61 кг.

Зазначимо, що раніше про можливість провести один зі своїх боїв у Києві на "Олімпійському" говорили Володимир і Віталій Кличко, хоча поки що цим планам не судилося здійснитися. !zn

Читайте також:

Віталій Кличко все-таки вийде в ринг, строки повернення поки не відомі

Після серії невдач колишній чемпіон світу з боксу з України завершив кар'єру

Український "спортивний Оскар" дістався боксеру і фехтувальниці

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі