"Українські Отамани" розгромили "Італійський Грім" і вийшли в фінал WSB

Поділитися
"Українські Отамани" розгромили "Італійський Грім" і вийшли в фінал WSB Ростислав Архипенко приніс вирішальну перемогу команді © wsb.com
Незважаючи на поразку в першому матчі півфіналу, українці зуміли зібратися і завдяки правильній підготовці і тактиці, а також підтримкці трибун домоглися необхідного результату - перемоги 5:0.

"Українські Отамани" у своєму першому в історії сезоні в Світовій серії боксу змогли дійти до фіналу змагань. В 1/2 фіналу наша команда за сумою двох зустрічей здолала сильного суперника і переможця торішнього чемпіонату "Італійський Грім".

Завдяки недоробці італійських менеджерів і тренерів Доменіко Лимоні виявився заважким для своєї категорії, тому йому була зарахована поразка, а бій проти італійця Миколи Буценка отримав статус показового.

Незважаючи на цей факт, боксери порадували численних глядачів (а Палац спорту був повністю забитий) гарним боксом – Буценко домінував протягом усього поєдинку, Лимоні виглядав зовсім зле після декількох розсічень, проте все таки отримав свої оплески від уболівальників з протилежного табору.

У наступному бою Василь Ломаченко, вихід на ринг якого глядачі зустрічали стоячи, без проблем розібрався з італійським фаворитом Доменіко Валентіно. У досвідченого бійця на обличчі "красувалися" не тільки розсічення, але і розбитий ніс. А Ломаченко порадував глядачів красивою манерою ведення бою, універсальністю і видовищем.

Дмитро Митрофанов почав свою зустріч з французьким легіонером італійської команди Мішелем Таваресом впевнено, атакуючи суперника з різних позицій. Однак незабаром виявилося, що Таварес не тільки перевершує українця в зрості, але і є дуже незручним бійцем. Благо Митрофанов вистояв, не збившись на відвертий навал. Судді нарахували в своїх записах чисті перемоги українця, що було відверто кажучи, дійсно справедливо.

Олександр Гвоздик зустрів серйозний опір з боку алжирця Абделхафіда Бенчабли, пропустивши кілька зустрічних ударів протягом п'яти раундів. Правда кілька разів харків'янин був близький до того, щоб відправити опонента в нокаут, проте не склалося. Однак лише один суддя за підсумками поєдинку віддав перемогу Бенчабле - двоє побачили перевагу Гвоздика вагомішою.

Вирішальний бій відбувся в суперважкій категорії, де боксери часто не радують глядачів видовищним боксом. Але не у випадку з Ростиславом Архипенком і Тоні Йока. Француз на зважуванні "заважив" 104 кг, зріст бійця - під два метри. Архипенко ж дуже нагадує габаритами Майка Тайсона. Перевагу нашому атлетові додавало те, що він боксує в лівосторонній стійці - його суперник був правшой.

Архипенко правильно і вдало підібрав дистанцію бою, навантажуючи француза точними серіями, і рідко пропускаючи в свою сторону. Четвертий і п'ятий раунди Палац спорту дивився стоячи, а в рингу активно вболівали за українця його партнери Ломаченко і Олександр Усик. До радості майже 7-багатотисячної аудиторії, суддя в рингу підняв руку Архипенка. Перемога українців!

Українські Отамани - Італійський Грім 5:0 (перший раунд - 1:4)

До 54 кг
Микола Буценко – Даніеле Лимоні - технічна перемога

До 61 кг
Василь Ломаченко WP(50:45, 50:45, 50:45) Доменіко Валентіно

До 73 кг
Дмитро Митрофанов WP(48:47, 49:46, 48:47) Мішель Таварес

До 85 кг
Олександр Гвоздик WP(48:47, 47:48, 48:47) Абделхафід Бенчабла

Понад 91 кг
Ростислав Архипенко WP(48:47, 48:47, 48:47) Тоні Йока.

У фіналі, який відбудеться у травні в столиці Казахстану Астані, "Отамани" зійдуться з переможцем пари "Астана Арланс" - "Мексиканські Партизани". Цей бій відбудеться 20 квітня. !zn

Читайте також:

Тарас Шелестюк першим з "золотого покоління" українських боксерів перейшов у професіонали

Після серії невдач колишній чемпіон світу з боксу з України завершив кар'єру

Кличко-молодший сподівається виграти ще одне золото Олімпіади

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі