Усик і Гассієв провели "битву поглядів" перед боєм

Поділитися
Усик і Гассієв провели "битву поглядів" перед боєм Бій відбудеться вже 21 липня © Tribuna.com
Боксери готові до бою.

Сьогодні, 19 липня, в Москві відбулася традиційна "битва поглядів" чемпіона світу в першій важкій вазі за версіями WBC, WBO Олександра Усика (14-0, 11 КО) і володаря поясів WBA Super, IBF Мурата Гассієва (26-0, 19 КО) перед фіналом World Boxing Super Series.

Також обидва боксери провели прес-конференцію, на якій відповіли на всі питання.

"Люди говорять про мою перевагу через бій в Москві, але я не згоден. Думаю, у Саші не менше фанатів в Росії, ніж у мене. Багато вболівають за нього тут і підтримують. У мене дуже поважне ставлення до нього, як до суперника, як і до всіх моїї опонентів, незалежно від нації і кольору шкіри.

Було дуже багато спаринг-партнерів, мені спеціально підібрали схожих за стилем мого суперника. Зрозуміло, що 100-відсоткової схожості з Сашею бути не може, але дуже близько", - повідомив Гассієв.

Далі слово взяв український боксер:

"Хочеться, щоб таких турнірів, як WBSS, було більше. Тоді ще більше зросте бажання займатися боксом у хлопців. Видовищність буде вище. Мене абсолютно не хвилює, що бій пройде в Москві. Навпаки добре, що є можливість приїхати і десь побоксувати.

Чому провів менше хвилини на відкритому тренуванні? Мені сказали, що там, близько 10-15 хвилин, все потрібно зробити швиденько. Я просто вирішив побити рекорд по швидкості".

"Коментарі у соцмережах я не читаю. Вони мені не цікаві, тому що я нічого для себе звідти не візьму. Але коли я був на поєдинку Мурата в Сочі, до мене підходили його земляки і говорили: "Ми будемо вболівати за свого, але ти теж молодець". Це і є повага. Неважливо, яку країну або місто ти уявляєш, якщо ти нормальна вихована людина, то ти залишаєшся людиною", - сказав Усик, відповідаючи на питання журналістів.

Нагадаємо, що спочатку фінальний поєдинок Всесвітньої боксерської суперсерії Усик – Гассієв повинен був відбутися 11 травня в Саудівській Аравії, але раніше стало відомо про перенесення фіналу на літо через травму українця, а пізніше стало відомо про те, що бій пройде 21 липня в Москві.

Переможець фіналу WBSS стане володарем титулів IBF, WBA, WBC і WBO, а також отримає спеціальний трофей і чек на 10 мільйонів доларів.

Раніше повідомлялося про те, що за три дні до бою Усик - Гассієв продано лише половину квитків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі