Від коронавірусу помер Лоренцо Санс — екс-президент "Реала"

Поділитися
Від коронавірусу помер Лоренцо Санс — екс-президент "Реала" Лоренцо Санс в лікарні помер від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією COVID-19 © Лоренцо Санс
Санс звернувся до лікарів вже в критичному стані.

Екс-президент мадридського "Реала" Лоренцо Санс в лікарні помер від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією COVID-19, повідомляє Marca.

76-річний Санс був госпіталізований у відділення інтенсивної терапії 17 березня з високою температурою, яка тривала більше тижня. Він продовжував працювати і не хотів звертатися до медиків до того, як його стан не став критичним.

Зроблений тест на коронавірус показав позитивний результат. 18 березня його син Лоренцо Санс-молодший повідомив, що стан його батька ще погіршився. Крім легеневої недостатності, у нього розвинулася ниркова недостатність.

Санс народився в Мадриді 9 серпня 1943 року. У дитинстві він грав у футбол за декілька команд в якості воротаря. З 1985 року він працював в "Реалі" на запрошення Рамона Мендоси. У 1995 році він змінив його на посту президента клубу.

Протягом п'яти років під керівництвом Санса "Реал" вперше за 30 років став переможцем Ліги Чемпіонів. Санс зміг покращити фінансовий стан клубу, залучав зоряних гравців і тренерів, вкладаючи у це власні кошти.

Нагадаємо, кількість людей, які померли від коронавирусной інфекції в Іспанії становить 1002 людини. Це вказує на те, що країна стоїть на 4 місці по зараженню.

Відомо, що значна кількість інфікованих в Іспанії припадає на столицю. У Мадриді зафіксована третина всіх заражених.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі