Влітку "Дніпро" міг залишитися без Бойка, Селезньова і Федорчука

Поділитися
Влітку "Дніпро" міг залишитися без Бойка, Селезньова і Федорчука Бойко міг опинитися в "Бешикташі" © moskva.com
Після єврокубкового фіналу багато гравців дніпропетровського клубу отримали пропозиції з Європи.

В літнє міжсезоння "Дніпро" міг втратити не тільки Євгена Коноплянку, Ніколу Калініча та Джабу Канкаву, але і ще трьох гравців основного складу. Європейські клуби проявляли зацікавленість в послугах Дениса Бойка, Євгена Селезньова та Валерія Федорчука. Про це в інтерв'ю MatchDay розповів генеральний директор дніпропетровського клубу Андрій Стеценко.

"Після того, як ми зіграли у фіналі Ліги Європи, у це літнє міжсезоння по дуже багатьом футболістам, фактично по кожному, були якісь варіанти. Одні досить конкретні, інші - досить розмиті, - заявив Стеценко. - А якщо говорити конкретно про Бойка, то там не стільки з Італії був інтерес, скільки зацікавленість з боку турецького "Бешикташа". Ми навіть в певний час вели переговори з цим клубом, але не зійшлися в трансферній вартості гравця.

Що стосується Валерія Федорчука, то я чув, що їм дійсно цікавилися бельгійські клуби, а якщо сказати точніше - "Брюгге". Але в даному випадку це якраз був такий розмитий інтерес до якоїсь конкретики справа не доходила. Селезньовим теж цікавилися, так що, повторюся, до багатьох футболістів був інтерес".

Читайте також: "Дніпро" підтвердив підписання двох захисників

Нагадаємо, нещодавно Євген Селезньов поскаржився на проблеми в "Дніпрі", спершу заявивши, що може піти з команди. Пізніше Селезньов пообіцяв, що, незважаючи ні на що, відпрацює свій контракт до кінця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі