"Ювентус" вірять в успіх з "Баварією", роблячи ставку на післяматчеві пенальті

Поділитися
"Ювентус" вірять в успіх з "Баварією", роблячи ставку на післяматчеві пенальті "Ювентус" має намір порадіти у матчі з "Баварією" © juventus.com
Головний тренер "Ювентуса" Антоніо Конте сподівається, що його підопічні завершать поєдинок у відповідь проти мюнхенців на свою користь і все вирішиться в серії післяматчевих 11-метрових.

Антоніо Конте обрав у лавах своєї команди пенальтістів на той випадок, якщо чвертьфінальний матч Ліги Чемпіонів з "Баварією" завершиться серією пенальті, повідомляє "СЕ" з посиланням на Football Italia.

Під час тренування пенальті тренували сім гравців - Мірко Вучиніч, Фабіо Квальярелла, Андреа Пірло, Клаудіо Маркізіо, Поль Погба, Андреа Барцальї і Леонардо Бонуччі. Саме з них у разі необхідності Конте складе п'ятірку пенальтістів. В їхнє число міг увійти і Артуро Відаль, але він на другу гру з "Баварією" дискваліфікований.

Нагадаємо, що в першому матчі "Ювентус" 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів туринський клуб зазнав поразки 0:2. Для того, щоб перевести матч у додатковий час або у разі в серію післяматчевих 11-метрових штрафних ударів, "Старій сіньйорі" необхідно перемогти 2:0. Втім, слід зазначити, що букмекери не дуже і вірять у такий результат.

Нагадаємо, що матч "Ювентус" - "Баварія" відбудеться 10 квітня в Турині о 21:45. !zn

Читайте також:

"Барселона" показала, що може перемагати і без Мессі

Французьких футболістів обкладуть "податком Депардьє"

Букмекери відправили "Барселону" і "Боруссію" у півфінал Ліги Чемпіонів

В Індонезії все ще розраховують побачити Шевченка-футболіста

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі