Зінченко потрапив у сотню найкращих гравців чемпіонату Англії в нинішньому сезоні

Поділитися
Зінченко потрапив у сотню найкращих гравців чемпіонату Англії в нинішньому сезоні Зінченко грає на позиції захисника © ФК Шахтер
Український футболіст продовжує прогресувати в Англії.

Український захисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко включений в топ-100 найкращих футболістів англійської Прем'єр-ліги в нинішньому сезоні за версією авторитетного сайту fourfourtwo.

Зінченко зайняв у списку 85-е місце між Феліпе Андерсоном ("Вест Гем") і Джоні Евансом ("Лестер").

"Бенджаміну Менді, можливо, доведеться задовольнятися місцем на лавці запасних, враховуючи форму Зінченка. Почавши свою кар'єру в якості атакуючого півзахисника в російській "Уфі", українець поступово наблизився до своєї мети і в липні 2016 року він був куплений "Ман Сіті" за скромні 1,7 млн фунтів.

Судячи з усього, майбутнє Зінченка в команді Гвардіоли поки що повністю захищене. У минулому сезоні 22-річний футболіст віддав п'ять гольових передач у всіх змаганнях і у нього має бути дуже світле майбутнє на "Етіхаді", якщо він зможе продовжувати розвивати свої захисні здібності", - описують Зінченка редактори сайту.

Нагадаємо, Зінченко в 2014 році покинув донецький "Шахтар", розірвавши контракт в односторонньому порядку, після чого перейшов у російську "Уфу", а пізніше - в "Манчестер Сіті" за 3,5 мільйона євро.

У складі "Сіті" в минулому сезоні Зінченко завоював чемпіонство, Кубок Англії і Кубок Англійської ліги, а в новому встиг стати володарем Суперкубка Англії.

Раніше повідомлялося про те, що Зінченко став найдорожчим українським футболістом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі