Гурт The Hardkiss представив пісню "Косатка"

19 лютого 15:17

За словами учасників колективу, пісня про "мріяї та можливості".

 

Український гурт The Hardkiss представив нову пісню, що отримала назву "Косатка". Як зізнаються самі музиканти, пісня була написана в новорічну ніч під гітару і відмінний настрій.

"Косатка" - це історія про мрії, природну красу, радості й печалі, без яких життя не повноцінне.

"Косатка - це не просто пісня, це стан. Занурення в прямому і переносному сенсах. Це розповідь людини, яка хоче побачити світ іншими очима поглянути на речі з іншої точки зору. Побути кимось іншим, наприклад, косаткою. У кожного з нас, на відміну від тварин, стільки можливостей, але, на жаль, використовуємо ми їх так рідко. Косатка може тільки мріяти побачити світ. Побачити далекі країни, поля за океаном, млини й нові міста. Саме про це вона мріє і співає", - розповіла солістка гурту Юлія Саніна.

The Hardkiss почали співпрацювати зі Світовим фондом природи WWF Україна і в цьому році підтримують програму фонду "ВІЛЬНІ РІЧКИ УКРАЇНИ. LET IT FLOW!" Вона передбачає дослідження і збереження природного стану цінних заплав річок, демонтаж застарілих гребель і дамб для відновлення русел і вільної течії, шляхів міграції і місць нересту риб.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше Тіна Кароль і Юлія Саніна презентували спільну пісню "Вільна". Композиція стала саундтреком до фільму "Віддана".