Концерт "Євробачення-2020": онлайн-трансляція

12 травня 21:00

Сьогодні онлайн покажуть виступи учасників першого півфіналу "Євробачення".

 

Організатори Міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення", який цього року скасували через коронавірус, знайшли альтернативу його проведення: онлайн-концерти Eurovision Song Celebration, на яких покажуть пісні всіх учасників цього року. Виступи учасників першого півфіналу можна буде подивитися онлайн уже сьогодні.

У першому концерті виступлять не тільки учасники першого півфіналу, але також представник Нідерландів і двох країн "Великої п'ятірки": Німеччині та Італії. Представники України, гурт Go_A, повинні були виступати в першому півфіналі "Євробачення", отже, їх також можна буде побачити сьогодні.

Організатори зазначають, що на глядачів чекає щось незвичайне: вони вирішили повернути виклик "зміни свій жанр". Відзначається також, що концерт не буде носити змагальний характер.

Концерт учасників другого півфіналу пройде 14 травня, а велике шоу "Євробачення: Європа сяє світлом" відбудеться 16 травня.

Трансляція розпочнеться о 22:00 за Києвом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Читайте також: Учасники "Євробачення-2021" повинні будуть виступити на конкурсі з новими піснями

22 лютого відбувся фінал Національного відбору на "Євробачення", за результатами якого було визначено представника України на конкурсі. У цьому році нашу країну повинен був представити гурт Go-A з піснею "Соловей".

Директор з управління персоналом НОТУ Вікторія Сидоренко заявила про те, що гурт представить нашу країну на конкурсі в наступному році.