Рада призупинила розгляд законопроекту про ринок землі

07 лютого 20:10

Депутати продовжать розглядати правки до закону про ринок землі 18 лютого.

 

Народні депутати призупинили розгляд у другому читанні законопроекту № 2178-10 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України про обіг земель сільськогосподарського призначення" на пленарному засіданні в п'ятницю і приступили до розгляду інших питань порядку денного.

Як передає "Інтерфакс-Україна", в даний час вже розглянуто 216 поправок до законопроекту № 2178-10. Депутати продовжать роботу над законопроектом наступного пленарного тижня 18-21 лютого.

Відповідно до календарного плану третьої сесії Верховної Ради IX скликання 10-14 лютого депутати працюють у комітетах і комісіях.

Як повідомлялося раніше, під час підготовки до другого читання законопроекту про ринок землі запропоновано 4018 поправок. Заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив про те, що розгляд законопроекту може зайняти три -п'ять пленарних тижнів.

В парламенті навколо "земельного" закону киплять пристрасті. Приймаються правки а-ля заміна "песиків" на "собачок". DT.UA розповідає про реальні міни, закладені у законопроект. Читайте докладніше в статті В'ячеслава Ільченка "Замінована земля".