Сьогодні в Раді пройде перша Година запитань до уряду Гончарука

18 жовтня 10:06

А також депутати візьмуться за Держбюджет-2020.

 

Верховна Рада почне свій день у п'ятницю із традиційної Години запитань до уряду, яка відбудеться вперше після призначення півтори місяці тому нового Кабінету міністрів на чолі з прем'єром Олексієм Гончаруком.

Згодом народні депутати перейдуть до розгляду проекту закону про державний бюджет України на 2020 рік та законопроекту про внесення змін до бюджетного кодексу, щодо внесення змін до закону "Про добровільне об'єднання територіальних громад" (щодо спрощення процедури затвердження перспективних планів формування територій громад Автономної Республіки Крим, областей).

Також у порядку денному на сьогодні проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо формування державної політики у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення та трудової міграції, проект закону про внесення змін до Лісового кодексу України щодо встановлення мораторію на суцільну вирубку лісів та низка інших.

Про "підводні камені" нового бюджету читайте в статті Тетяни Богдан "Дежавю державного бюджету-2020" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".