Зеленський зустрічався з Порошенком в АП наприкінці 2018 року

06 травня 12:12

Тоді у шоумена виникли "труднощі" зі зйомками концерту "Кварталу".

 

В кінці 2018 року Володимир Зеленський зустрічався з Петром Порошенком в Адміністрації президента. Як розповів бізнес-партнер і друг Зеленського Борис Шефір, зустріч стосувалася дозволу на зйомки в палаці "Україна".

"На зустріч ми поїхали вдвох, а причина: нам стали в прямому сенсі погрожувати, що для нас закритий палац "Україна" - ми не можемо там знімати. До зйомок концерту "Кварталу" тоді залишалося два-три дні. Всі розводили руками, і ми сказали, що давайте тоді зустріч з тим, хто може вирішити питання. І нас привели в АП", - розповів Шефір в інтерв'ю theБабель.

При цьому він сказав, що "не пам'ятає", хто організував зустріч, а сам візит в АП назвав проходом "жахливим коридорами", після якого їх попросили здати телефони та годинники.

"Ми просто поговорили на різні теми: як справи, як живете, що у вас за проблема? Сказали, що ось така проблема. Він відповів, що це не проблема, це дисконект якийсь", - сказав Шефір про початок розмови.

"Ну а далі були питання: "Які плани на життя? Я чув, ти думаєш іти? Мені здається, що тобі це не потрібно. Маленькі зарплати, часу немає, сім'ї не бачиш, ти ж популярний, тебе перестануть любити, всі будуть ненавидіти, ти втратиш рейтинги, навіщо тобі воно треба?" Володимир сказав: "Я думаю, але не знаю поки". Порошенко сказав: "Ти мене почув, от подумай". По-моєму, він говорив, що те ж саме Славі [Вакарчуку] сказав", - додав він.

Також Шефір розповів, що в 2014 підвозив Зеленського на зустріч із Порошенком, де його звали список БПП, але той відмовився.

"Йому тоді сказали, що хочеш знімати кіно - ми тобі дамо і фінансову можливість, і можливість керувати цим напрямком. Він їм відповів: "що Хочете дати можливість і вважаєте, що я впораюся, - давайте. У список для цього не потрібно", - додав він.

Зазначимо, що під час виборчої кампанії Володимир Зеленський і Петро Порошенко жодного разу не зустрічалися, за винятком дебатів на НСК "Олімпійський".

Після оголошення результатів виборів ЦВК 30 квітня чинний президент Петро Порошенко повідомив про те, що зателефонував Володимиру Зеленському та привітав його з оголошеними офіційними результатами виборів, і вони домовилися зустрітися.