Форвард "Динамо" дискваліфікований на рік за вживання допінгу

25 лютого 16:31

Артем Бесєдін порушив антидопінгові правила.

 

Нападник "Динамо" і збірної України Артем Бесєдін дискваліфікований на один рік за вживання допінгу, повідомляє прес-служба київського клубу.

Термін дії дискваліфікації починається з 19 грудня минулого року, коли стало відомо про вживання українцем забороненого препарату.

Повідомляється, що за клопотанням нападника, справа розглядалася одразу в апеляційному органі УЄФА за прискореною процедурою, а "Динамо" має право оскаржити рішення в суді.

"З огляду на такий термін відсторонення, в порівнянні зі стандартними для таких справ, можна припустити, що УЄФА погодився з більшістю аргументів футболіста і клубу і встановив, що в діях футболіста немає суттєвої провини", - сказано в заяві клубу.

Нагадаємо, 19 грудня минулого року стало відомо про те, що Артем Бесєдін провалив допінг-тест після матчу Ліги Європи проти "Мальме" 28 листопада.

В цьому сезоні Артем зіграв за "Динамо" 23 матчі і забив вісім голів. Також Беседін провів у 2019 році два матчі за збірну України, в яких відзначився одним голом.

Раніше повідомлялося про те, що футболіст "Динамо" Бесєдін провалив допінг-тест через помилку клубного лікаря.